InwardHellix
InwardHellix InwardHellix InwardHellix InwardHellix InwardHellix InwardHellix

Reply to topic
Previous topic :: Next topic
nike air max 270 svart
Author Message
gsjit0bc 
Where am I...?

Level: 13
Joined: 26 May 2022
Posts: 3
Location: ASDFASDF
Posted: 2022-05-26, 05:10   nike air max 270 svart


Nike Air Max 270 är en livsstilssko tillverkad av Nikes Sportswear-division. nike skor herr röd Silhuetten gjorde sin officiella debut den 2 februari 2018. När det gäller sin design är dess övre halva inspirerad av Air Max 180 från 1991, och består huvudsakligen av en nätexteriör.

vars ventilerade hål sträcker sig från större dimensioner mot mellanfots-/tåboxarna och i mindre former bakåt. Överlägg kommer till tåspetsarna, nike air max 270 svart såväl som längs hälarna, medan accentträffar av en duo små Swooshes faller över sidoväggarna. Dessutom säkerställer dess stretchbootie-konstruktion att bärarna får en åtsittande passform.

Nedanför stöds Air Max 270 med en tjock Air Max-enhet som – i Swoosh:s highlygoo historia – är den högsta som någonsin gjorts. Mellansulan i 2 delar ger hållbarhet, dragkraft och en mjuk övergång från häl till framfot. Även om den har en sorts prestandaliknande estetik, är den gjord uteslutande för mer idrottsliknande slitage och inte för löpning.

Nike Sportswears "Go The Extra Smile"-kollektion har snabbt börjat växa genom att lägga till nya modeller i serien. Den senaste siluetten som ansluter nike skor dam rosa sig till sortimentet är Air Max 270. Det här utbudet av Nike Air Max 270 har en bas i svart mesh med vita överlägg i baksidan och matchande mellansula. Gula och röda kontrasterande accenter genomgående med "Go The Extra Smile" tryckta hälflikar och innersulor kompletterar designen.

https://www.highlygoo.com/
 
     
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Page generated in 0.06 second. SQL queries: 13